Vuokramökkiemme varausehdot

Mökkiemme varausmaksu on 15 % kokonaishinnasta. Varausmaksua ei palauteta. Viimeistään 20 vrk ennen saapumista veloitetaan kokonaishinta. Tilatut loppusiivous 120,- (eur) ja liinavaatteet/pyyhkeet 12,- (eur)/hlö lisätään loppulaskuun. Kaikki hinnat ovat verollisia. Varauksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen.

Varauksen peruuttaminen

Kaikki peruutukset täytyy tehdä omistajalle kirjallisesti.

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 21 vrk ennen saapumista, varausmaksua ei palauteta.

Mikäli varausta muutetaan tai se perutaan tätä myöhemmin, tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Force majeure

Kohteen omistajalla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (ei voida toimittaa lupaamiamme majoituspalveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sota- tai valmiustilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa toimintakykyämme). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu tai loppumaksu sekä muut mahdolliset maksetut maksut lisäpalveluista.

COVID – 19 epidemian aiheuttamat kansainväliset matkustusrajoitukset

Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa varaustaan varaus- ja peruutusehtoista poiketen sillä perusteella, että varauksen tehnyt Asiakas tai varauksen perusteella kohteessa Majoittujat eivät pääse saapumaan majoituspaikkaan varauksen ajankohtana sen takia, että asiakkaan tai majoittujien lähtömaan valtio tai Suomi majoituspaikan sijaintivaltiona ovat asettaneet matkustusrajoituksia tai muita rajoituksia COVID-19 koronaepidemian takia. Matkustusrajoitukset eivät muodosta Force Majeure – tilannetta, koska COVID – 19 epidemiassa asetettavat kansainväliset tai kansalliset matkustusrajoitukset tai muut rajoitukset eivät ole ennakoimattomia. Asiakkaan peruutukseen ja saapumatta jäämiseen sovelletaan tässä tilanteessa normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Yllä todettua sovelletaan myös siinä tapauksessa, että Asiakas tai Majoittujat eivät pääse Suomeen lentojen peruuntumisen tai aikataulujen muuttumisen takia. Lentojen peruuttaminen ja aikataulujen muuttuminen on mahdollista COVID – 19 epidemian takia eikä kyseessä ole ylivoimainen este, koska kyse ei ole ennakoimattomasta tilanteesta.

Lomakohteessa oleskelu

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 saakka, jollei muuta ole sovittu.

Vuokra oikeuttaa lomakohteen käyttöön varatulla ajalla. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen henkilömääräksi on ilmoitettu. Normaalit energiakulut, kalusteet, astiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Myös polttopuut sisältyvät vuokraan. Mökille erikseen tuodun paljun lämmityksestä aiheutuvista kustannuksista sovitaan erikseen.

Kesäkaudella soutuvene ja rantasauna on vuokralaisten käytettävissä. Rantasaunojen käyttö kesäkauden ulkopuolella on kielletty.

Liinavaatteet ja loppusiivous eivät kuulu vuokraan. Nämä voi tilata omistajalta erikseen. Voit tuoda myös omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi. Liinavaatteiden käyttö on pakollista.

Mausteet ja talous- ja wc-paperit eivät kuulu vuokraan.

Jos haluat väliaikaisesti kutsua lomakohteeseen enemmän henkilöitä (mm. juhlat), tästä on sovittava ennakkoon omistajan kanssa.

Telttojen ja asuntovaunujen käyttö kohteessa on kielletty ilman omistajan lupaa.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Lemmikkieläimet sallittu kaikilla loma-asunnoilla. Lemmikkieläinten mukanaolosta tulee ilmoittaa varausta tehtäessä. Asiakas on velvollinen korjaamaan lemmikin jätökset pihaympäristöstä ja korvaamaan mahdolliset lemmikin majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamat vahingot majoituskohteen omistajalle. Emme vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä asiakkaalle aiheutuneista allergiaoireista tai muista ongelmista.

Kaikki kohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on viipymättä ilmoitettava omistajalle.

Kohteen luovutus lähtöpäivänä

Asiakas luovuttaa kohteen ja avaimet lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Jos asiakas lähtee muuhun aikaan, hänen on ilmoitettava omistajalle ja sovittava avainten ja kohteen luovuttamisesta.

Kohde on jätettävä poistuttaessa siistiin kuntoon. Erikseen tilattu loppusiivous ei sisällä astioiden pesua, roskienvientiä eikä kaasugrillin puhdistusta. Asiakkaan on myös laitettava siirretyt huonekalut paikoilleen.

Mikäli haluat tehdä loppusiivouksen itse, tee seuraavat asiat:

 • Imuroi lattiat ja matot ja pyyhi sen jälkeen lattiat kostealla mopilla
 • Tiskaa astiat ja laita astiat sen jälkeen paikoilleen
 • Tyhjennä roskikset ja vie roskat jäteastiaan
 • Tyhjennä kaapit omista tavaroistasi ja muista tyhjentää myös jääkaappi ja pakastin
 • Vie tyhjät pullot ja tölkit mukanasi tai jätä ne terassille muovipussiin
 • Laita huonekalut alkuperäisille paikoilleen
 • Puhdista kaikki tasot: pöydät, tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaappi, mikro
 • Pese WC:t ja lavuaarit sekä sauna ja pesuhuone
 • Jos olet käyttänyt ulkosaunaa siivoa myös se
 • Muista pestä grilli
 • Mikäli vuokrasit liinavaatteet, ota ne pois vuoteista ja jätä sängyn päälle. Ravistele vuodevaatteet ulkona
 • Kerää myös ulko-alueelta mahdolliset roskat pois ja vie ne jäteastiaan

Näiden ohjeiden laiminlyönnistä voimme veloittaa ylimääräisen siivousmaksun. Voit kysyä loppusiivouksen tilausmahdollisuutta meiltä loman alettuakin!

Vakuutukset

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Asiakas on vastuussa kaikista vahingoista, jotka hän on mahdollisesti aiheuttanut lomakohteessa.