Matkailu Majoinen Oy

Matkailu Majoinen Oy

Matkailu Majoinen Oy

Matkailu Majoinen Oy

Matkailu Majoinen Oy

Matkailu Majoinen Oy

Tule nauttimaan lomastasi Tuusniemelle, Rikkaveden äärelle!

Onko elämässä liikaa kiirettä, hälyä.
Niin paljon, ettei oikein enää mitään älyä.
Ota suunta kohti Tuusniemmee,
luppaan ettei irtiotto hukkaan mee.
Tiälä kaikki tarvittava loman viettoon,
luonto ja raikas ilima mieltä puhdistakkoon.

Majoitusta upeissa maisemissa Pohjois-Savossa

HUOM! Tällä hetkellä otamme varauksia vain Kiviniemen loma-asunnolle.

Tarjoamme vuokralle ympärivuotisesti kahta suurikokoista loma-asuntoa, jotka sijaitsevat toisistaan n. 200 metrin säteellä luonnonkauniissa maisemissa Tuusniemellä, Kaavinkosken välittömässä läheisyydessä. Mikäli kaipaat kiireetöntä hetkeä luonnon helmassa, paikkaa missä majoittua tai viettää mukavia hetkiä yhdessä perheen tai ystävien kesken, ole yhteydessä, niin katsotaan teille sopiva majoitus! Lemmikit on sallittu loma-asunnoillamme.

Sienestys, marjastus, kalastus ja muut ulkoaktiviteetit – elämyksiä kävelymatkan päässä

Voit nauttia kauniista luonnosta ja käydä vaikkapa kuuntelemassa Kaavinkosken solinaa. Aurinkoisina kesäpäivinä on mukava heittäytyä aurinkoon ja käydä välillä vilvoittelemassa Rikkavesi-järven aalloissa. Jokaisella vuokramökillä on oma ranta ja kesäisin käytössä ulkosaunat. Syksyisin marjastus- ja sienestyspaikat löytyvät kävelymatkan päästä.

Joensuu, Kuopio, Kaavi ja Tuusniemi – vietä mukava ostospäivä

Lähimmät kaupat sijaitsevat n. 15 min ajomatkan päässä, Kaavin ja Tuusniemen taajamissa. Outokummun kaupunkiin on n. 40 min ajomatka. Jos haluat viettää ostospäivän, Kuopion ja Joensuun kaupunkeihin ajat noin tunnissa.

Tahko – laskettelukeskus lyhyen ajomatkan päässä

Talvisin lähin laskettelukeskus löytyy Tahkolta, jonne ajat reilussa tunnissa.

Retkeilyreitit – patikointia Tuusniemellä

Seinävuoren Rotkolaakson 2,5 ja 20 kilometrin retkeilyreitit sijaitsevat vain 22 km:n ajomatkan päässä. Ahvenlammen laavu sijaitsee n. 6 km päässä ja sen ympäristössä on myös erinomaiset ulkoilureitit, mm. Silmäsuon kierros n. 1,2 km.

Tervetuloa viihtymään!

Kaipaatko kiireetöntä hetkeä luonnon helmassa, paikkaa missä majoittua tai viettää mukavia hetkiä yhdessä perheen tai ystävien kesken, ole yhteydessä, niin katsotaan teille sopiva majoitus!

Alueella on tarjolla erilaisia ulkoaktiviteettimahdollisuuksia, kuten sienestystä, marjastusta, kalastusta sekä ulkoilureittejä kävelymatkan päässä. Vieraat voivat nauttia upeasta luonnosta ja rentoutua Rikkaveden rannoilla. Jokaisella mökillä on oma ranta ja ulkosauna, jotka ovat käytettävissä kesäkuukausina. Lähialueella on patikointireittejä, kuten Seinävuoren Rotkolaakson reitit, jotka sijaitsevat vain 22 kilometrin ajomatkan päässä. Ahvenlammen laavu on noin kuuden kilometrin päässä ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.

Talvella vieraat voivat hiihtää ja lasketella lähimmässä Tahkon hiihtokeskuksessa, joka on reilun tunnin ajomatkan päässä. Lisäksi alueella on mahdollista tutustua patikointireitteihin ja lähteä retkeilemään Tuusniemen upeassa luonnonympäristössä.
Lähimpänä olevat taajamat Kaavi ja Tuusniemi ovat noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Outokummun kaupunki on noin 40 minuutin ajomatkan päässä, ja suuremmat kaupungit Joensuu ja Kuopio ovat tunnin ajomatkan päässä esimerkiksi ostospäivää varten.

Matkailu Majoinen tarjoaa mahtavat lomakohteet ja mökkikokemukset juhannukseksi, uudeksivuodeksi, mökkiviikonloppuun tai mihin tahansa muuhun aikaan, mikä sinulle sopii. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median alustoillamme. Tervetuloa viihtymään!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
#hyvääuuttavuotta #happynewyear

#hyvääuuttavuotta #HappyNewYear ... See MoreSee Less

#joulu2023 #joulunrauhaa

#joulu2023 #joulunrauhaa ... See MoreSee Less

#itsenäisyyspäivä

#itsenäisyyspäivä ... See MoreSee Less

#lumityöt #jouluvalmistelut #sininenhetki #tuusniemi

#lumityöt #jouluvalmistelut #sininenhetki #tuusniemi ... See MoreSee Less

5 months ago

... See MoreSee Less

Leppoisaa keskikesän juhlaa 🍃🌼

Leppoisaa keskikesän juhlaa 🍃🌼 ... See MoreSee Less

Leppoisaa keskikesän juhlaa 🌼🍃
#juhannus

Leppoisaa keskikesän juhlaa 🌼🍃
#juhannus
... See MoreSee Less

Load more