Metsä Majoinen Oy

Metsä Majoinen Oy

Metsä Majoinen Oy

Metsä Majoinen Oy

Metsä Majoinen Oy

Metsä Majoinen Oy on Rääkkyläläinen koneelliseen puunkorjuuseen erikoistunut yritys.

Työllistämme tällä hetkellä 19 metsäkonealan ammattilaista sekä kolme aliurakoitsijayrittäjää.

Urakoimme Metsä Groupille Keski-Karjalan alueella seitsemän hakkuukoneen ja kuuden ajokoneen voimin.

 

Tarinamme

Metsä Majoinen Oy:n tarina alkoi jo vuonna 1981, yrityksen perustaja Esa Majoisen aloitellessa urakointia turvesuolla.

Talvella oli aikaa tehdä muita töitä. Aloittelevalla yrittäjällä ei juuri omaa pääomaa ollut. Esa kehitteli ja rakensi itse traktorista ensimmäisen metsäkoneen. Puunajon kasvaessa Metsäliitolle, tuli ensimmäisen oikean ajokoneen hankinta ajankohtaiseksi. Ensimmäinen moto, Norcar-Ponsse, tuli taloon vuonna 1995. Yhtiömuodon muutos tapahtui syyskuussa 1996, kun Koneurakointi E Majoinen Ky muuttui Metsä Majoinen Oy:ksi. Välillä tehtiin hankintasavotointia isännille ja palattiin uudelleen urakoimaan Metsäliitolle. Vankka ja pitkä yhteistyö jatkuu vielä tänäkin päivänä Metsä Groupin kanssa.

Puunkorjuun ohella metsähaketus oli keskeisessä roolissa liiketoimintaa 90-luvulla. Liiketoiminnassa päätettiin kuitenkin keskittyä metsäkoneurakointiin ja haketushommat lopetettiin. Metsäenergiabuumin ollessa kovassa kasvussa 2000-luvulla metsähaketus aloitettiin uudelleen. Tämä buumi kuitenkin hiipui nopeasti ja päädyttiin siihen, että metsäenergialiiketoiminnasta ja kalustosta luovutaan. Majoitustoimintaa tuli mukaan kuvioihin vuonna 2012. Tänäkin päivänä Pohjois-Savosta Tuusniemeltä löytyy kolme upeaa vuokrattavaa loma-asuntoa, Kaavinkosken kauniissa maisemissa.

Yrityksen laajentuminen jatkui vuonna 2015, kun Metsä Majoinen Oy osti Veljekset Hannonen Oy:n puunkorjuun liiketoiminnan ja kaluston. Kaluston ja henkilöstön määrä lisääntyivät kaupan myötä yrityksessä huomattavasti.
Tänä päivänä Metsä Majoinen Oy työllistää 19 metsäkonealan ammattilaista. Metsäkoneurakointia tehdään huippukalustolla, johon kuuluu seitsemän hakkuukonetta ja kuusi ajokonetta. Edustettuina merkkeinä ovat John Deere ja Ponsse. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Rääkkylän Rasivaarassa.

Esa Majoinen on jättänyt perustamansa yrityksen seuraavan sukupolven käsiin, keskittyen itse viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Metsä Majoinen Oy:n johtajana ja yritystoiminnasta vastaavana toimii Esan poika Niko Majoinen.

Yhteystiedot

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut

Metsä Majoinen Oy, 0704642-3
Verkkolaskuosoite: 003707046423
Operaattori: Maventa (003721291126)

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Tähän sähköpostiin vastaanotamme vain laskuja. Laskut tulee lähettää palveluun pdf-muotoisina liitetiedostoina.
Sähköpostilaskun osoite: 07046423@scan.netvisor.fi

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Metsä Majoinen Oy
07046423
PL 100
80020 Kollektor Scan